CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

asalamualaikum~

hehe..jawab2! tu pon kalu ada orang idop dalam blog ni..HAHA!
macam lawak ..sapa ubah blog? cantik ohh!
ubah sakan,tapi takdakk yg post pon..gelong ampa ni...
hidopkan jala balik blog ni :DD
rinduuu......suma dah amek sijil? (erhh..jgn arap ada yg balas) HAHAHAHAHA

8 ulasan:

zty berkata...

HAHA . jangan nak tipu sangat , niha ezzatihamid sedang membalas komen .

:: kita bedua jekot ex 5 semerlangg . haha .

sitiinajihah berkata...

hahaha! adoii..asanya kita ja..suma pakat bz wtpa un ntah laa....cekgu un tak lalu nak tgok dah kot blog ni..takdak perkembangan langsong..kan? hehehe
(mesti nak taip pnjg2..heran tol)

zty berkata...

tulah pasaii , jom jiah kita tukaq tajuk ni jadi blog jiah dan zty . HAHAH . pastu kita tulis macam macam tentang kelas kita dulu .
(najihahahmad memang suka taip panjang , x heran pon) haha

muhamad hanif berkata...

5 cemerlang ? nama kelas aku dul tau !


HAHAHAHA

nasir nashsay berkata...

weh...bila blog ni berubah wajah???haha

zty berkata...

muhammad hanif : besalaa. 5 CEMERLANG kan femes . ekeke

nasir : haha . dah taktau la bila. hg bila nak update entry wehh ? senyap benoo dah admin tesohor ni .

Tanpa Nama berkata...

weh aku nak update blog nie... tp aku lpa password ngan id aku....

zty berkata...

sapa tanpa nama ni ? ekeke ,
try try sampai boleh . :) gambate !